dimecres, 9 de març del 2011

Interdidac 2011, saló internacional del material educatiu, IFEMA 3-5 març

Ja ha quedat enrere la presència dels principals fabricants d'equipament didàctic en aquest Saló i trobo que per a començar el meu recorregut per empreses i materials és qüestió de justícia fer-ho amb una de les firmes alemanyes més representatives a nivell europeu: 3B Scientific. Aquesta casa, que s'ha mantingut fidel amb la cita biennal, tot just amb una altre empresa alemanya Christiani han estat les úniques que es van poder trobar a Interdidac el passat cap de setmana.

3B scientific és un grup d'empreses que començà la seva producció en Hongria l'any 1819 i fundà la seva oficina central a Hamburg, Alemanya l'any 1949 amb els 3B, Paul Binhold, la seva dona Hedwig Binhold i la filla Marion Binhold. Al començament la seva vocació científica s'adreçà cap al material educatiu de medicina, en l'actualitat inclou també amplies games per l'ensenyament de les ciències en general (biologia, química i física).

En l'apartat de física hi podem trobar equipament per a Tecnologia com motors i màquines tèrmiques, equips d'electricitat i magnetismeenergies alternatives, màquines senzilles i aparells de laboratori.

La senzillesa del disseny, les instruccions, la qualitat i la robustesa són característiques del seus equipaments. A títol d'exemple us deixo un vídeo de la maqueta del motor Stirling.

1 comentari:

  1. HOLA
    Mestra Rocio, és un plaer tornar a trobar-la i reconèixer la seva gran tasca que està realitzant i la seva dedicació de diversos anys enrere a l'educació i fomentar les noves tecnologies, em sento molt orgullosa de ser la seva alumna i aprendre molt
    Felcidades

    ResponElimina